PRAVNA OBVESTILA

Dobrodošli na spletni strani www.dezinfekcijskodrustvo.si, ki je last Dezinfekcijskega društva Slovenije. Spletna stran omogoča splošne informacije o Dezinfekcijskem društvu Slovenije in njegovem delovanju, stran pa je namenjena izključno informiranju. Dostop do spletne strani in njeno uporabo urejajo splošni pogoji uporabe. Prosimo vas, da si jih natančno preberete.

Splošni pogoji uporabe določajo pravice in obveznosti lastnika spletnega mesta in njegovih uporabnikov, način in pogoje uporabe vsebin na naslovu www.dezinfekcijskodrustvo.si, kjer se uporabniki nahajajo.

Dezinfekcijsko društvo Slovenije ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini spletnega mesta in si pridržuje pravico, da spreminja, dopolnjuje in posodablja funkcionalnost in vsebine na spletnem mestu.

Uporabniki lahko uporabljajo spletno mesto www.dezinfekcijskodrustvo.si le za osebne in nekomercialne namene.

Dezinfekcijsko društvo Slovenije opozarja, da so podatki na spletni strani zgolj informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema odgovornosti za napake v vsebini ter pravilnosti, kakovosti in točnosti objavljenih podatkov do katerih je morebiti prišlo zaradi različnih vzrokov.

Ker je spletna stran www.dezinfekcijskodrustvo.si namenjena izključno informiranju, ne more nadomestiti zdravniškega mnenja ter strokovnega zdravstvenega mnenja specialistov. Dezinfekcijsko društvo Slovenije ne prevzema nikakršne odgovornosti za škodo, kakršnekoli poškodbe ter kakršnakoli dejanja, izvedena na osnovi uporabe vsebin ter izdelkov s spletne strani www.dezinfekcijskodrustvo.si.

Uporabniki uporabljajo vso vsebino na lastno odgovornost. Dezinfekcijsko društvo Slovenije ne odgovarja za morebitno škodo nastalo na podlagi uporabe podatkov na spletni strani www.dezinfekcijskodrustvo.si. Dezinfekcijsko društvo Slovenije lahko pogoje uporabe v času veljavnosti spremeni. Spremenjeni pogoji uporabe začnejo veljati na dan objave in so s tem dnem zavezujoči za uporabnike spletnega mesta.